PS3Sverige söker skribent

Hösten stundar och sommarens vila är över. Vi på PS3Sverige tänker fortsätta vara Sveriges bästa nyhetssida för Playstation 3-relaterade nyheter även i fortsättningen. Detta innebär att vi behöver växa ännu mer och ett led i detta är att anställa fler skribenter. Har du ett brinnande intresse för allt som heter Playstation tycker vi du ska läsa vidare

Vad söker vi?

Vi söker dig som har ett stort intresse för spelkulturen, har viljan och möjligheten att uppdatera våra läsare om vad som sker i spelvärlden och specifikt det som rör Playstation. Du har ett moget och strukturerat språkbruk är minst 20 år gammal.

Hur gör du då för att få chansen till att bli skribent hos oss? 

Börja med att skicka in en presentation av dig själv och två nyhetsposter om något aktuellt du anser är intressant för våra läsare.
Skicka detta till oss på : info@ps3sverige.se

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *