Ny trailer och releasedatum för Payday : The Heist

Jag ser det redan framför mig, hur Aftonbladet och Fox News skyller på Payday : The Heist till det första bankrånet som sker efter att spelet kommit ut. Och när är det? Den 4:e oktober släpps spelet och prislappen blir $19.99 (~ 170-199 SEK i PSN historia). Det här kommer utan tvekan bli en så kallad ”sleeper hit” då hösten 2011 är smockad med AAA-titlar men är du ett stort fan av teamwork-spel och FPS-spel så kan det här vara något för dig. Spelet är utvecklat av svenska Overkill Software som består av mannar från tidigare GRIN (Terminator : Salvation, Bionic Commando, Wanted).

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *