Warhawk teamet lämnar Incognito

warhawk_1

Dylan Jobe, mannen bakom Warhawk, lämnar Incognito och tar större delen av Warhawk teamet med sig. Tråkiga nyheter för oss Warhawk fans. Men Jobe och  grabbarna planerar inte att ligga på latsidan utan bildar en ny studio som heter Lightbox Interactive. Ingen behöver heller oroa sig för Lightbox har skrivit avtal med Sony att endast leverera sina titlar till Playstation platformar (PSP, PS2, PS3).
Tillsammans med nyheterna om den nya studion kommer även lite rykten om att en uppföljaren på Warhawk är under utveckling hos just denna studio. Det ända ryktet egentligen säger är att uppföljaren ska utspelas i rymden. På frågan om vad studion håller på med, svarar Jobe att det är för tidigt att säga något men han lovar att Warhawk fans kommer älska det. Låter spännande!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *