Sommaren lämnar oss och hösten stormar in

Sommaren må ha ett par andetag kvar i skrivande stund, undertecknad har fortfarande semester så våga inte påstå något annat, men trotts detta så märker man att hösten stundar. Under sommaren har ni säkert märkt att nyhetsrapporteringen varit lite tunn och detta beror helt enkelt på att sommaren är en öde tid för spel. Men detta förändras enormt snabbt nu för idag rullar Gamescom mässan i Köln igång! För er som inte vet detta är det Europas svar på E3-mässan i Los Angeles eller TGS i Tokyo.

Detta kommer innebära mängder med nyheter, rykten och annat smått och gått ifrån oss. Idag börjar presskonferenserna så vi räknar med att EA kommer visa upp en del coola grejer idag och förhoppningsvis även de övriga utgivarna. Den 18:e alltså torsdag öppnar portarna till själva mässan och då kan vi räkna med en massa hands-on och liknande.

Välkommen åter till Sveriges bästa tv-spelsblogg (objektivt sätt).

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *