Ny firmware imorgon torsdag

ps3sverige_2

Imorgon är det alltså äntligen dags för version 2.70 att komma ut till vår favorit konsol. Exakt vad för funktioner 2.70 kommer innehålla är ännu oklart, men vi hoppas att Sony kommer att presentera 2.70 redan ikväll på GDC. Vi rapporterade för ett tag sedan om funktioner som det ryktades att 2.70 skulle innehålla. Det verkar som att detta rykte var baserat på lite önsketänkande men en funktion vi vet kommer stödjas är möjligheten för en kompis att logga in på sitt PSN-konto när ni spelar tillsammans online, en funktion som bekräftats av Insomniac.

Även om privat röst chatt när man spelar är högsta prioritet för många (oss inkluderat) så vore det verkligen inte dumt om Sony inkluderade stöd för DivX 7. DivX 7 har nämligen stöd för mkv filer, alltså inget mer krångel för att se HD filmer på din PS3.

Vi rapporterar mer om detta imorgon.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *