Street Fighter 3rd Strike Online Edition till EU i Augusti

Inte nog med att en ny version av Marvel vs Capcom 3 har utannonserats nu får Europa äntligen datum för när nyversionen av ett av de mest älskade fightingspelen någonsin kommer släppas. Spelet kommer i en upphottad version med bättre grafik såklart, men man kommer även kunna spela spelet i sitt originalutförande samt med ett läge där en arkadmaskin emuleras så det ser ut som att du spelar på en gammal arkadsmaskin för de som vill har den riktiga känslan. Man kommer även kunna direkt ladda upp klipp till Youtube.

Datumet är i alla fall 23:e Augusti

I spelet kommer även finnas trials för pareringar. I 3rd Strike är det nämligen så att trycker du bakåt blockar du som i många fightingspel. Om du istället trycker framåt vid rätt tillfälle då motståndaren gör en attack gör du en parering. En parering har flera fördelar. Du bygger mätare och du skadas inte alls av attacker bland annat. Vid block skadas man lite av vissa attacker.

Den svåraste av dessa trials som kommer finnas med i spelet är det världskända ”Evo Moment #37” även känt som ”The Beast is Unleashed” där Daigo Umehara med Ken lyckas parera Justin Wongs superattack med Chun Li för att sen vända matchen och därmed vinna finalen i EVO 2004.

Flerfaldigt framröstat som det viktigaste ögonblicket inom E-sport någonsin.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *