Streama musik från din iProdukt till din PS3

ps3systemtoplogo

Det är inget nytt med att streama musik från till exempel din dator till ditt PlayStation 3 men för de som velat streama musik direkt från sin iPhone till sin PS3 har inte möjligheten funnits. En amerikansk app-utvecklare har gjort AirMusic, kort och gott är det ett program som hämtar ditt bibliotek från din iPhone, iPod och iPad och låter dig spela upp det via din PS3 konsol. Applikationen är för tillfället gratis idag och ni kan tacka mig för den förtjänsten (ursprungligen var den bara gratis igår, 14/7) då jag tog kontakt med utvecklaren. Ni hittar en direktlänk till appen här nedanför samt en bild som visar gränssnittet.

 

 

Klicka här för att komma direkt till iTunes-länken.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *