Det här är de olika klasserna i Battlefield 3

Han som reparerar saker, han som ger dig ammunition och han som plåstrar om dig och skriker åt dig att sluta gråta bakom muren och gör nån nytta och avancera! Här följer en bild på de olika klasserna för Battlefield 3 med information om vilken typisk vapen-loadout de har och vad just den klassen är bra på och ämnad för. Bilden visar endast upp de amerikanska trupperna. Kommunisterna var alltför tidsoptimistiska och missade hela plåtningen, tyvärr.

 

 

 

Klicka på bilden för att se den i ett större format!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *