MadCatz gör en FPS-kontroll till PS3

Hårdvare tillverkaren Mad Catz har gjort en hel del kontroller och tillbehör till PlayStation 3, allt från headsets till arkadstickor. Nu under E3 2011 så visade dom upp en ny handkontroll speciellt designad och gjord för FPS-spel så som Battlefield och Call Of Duty. Läs vidare för info och bilder!

Kontrollen heter F.P.S Pro Gamepad, finns i tre olika färger och har två stycken knappar på undersidan av kontrollen som du kan välja vad exakt de ska göra. Personligen så kan jag tänka mig att välja den ena för att ladda om mitt vapen och den andra för att hoppa in och ur fordon i Battlefield. Knapparna på baksidan av kontrollen har fått en annan form och ska tydligen vara idéela för skjutspel enligt Mad Catz.

Andra egenskaper är:

  • 2.5 Ghz trådlös lagg-fri signalstyrka
  • Ergonomiska non-slip gummigrepp runt handtagen
  • 3 stycken olika LED-färger som spelaren själv kan ställa in efter behov
  • Inbyggt uppladdningsbart batteri.

 

 

 

Kontrollen kommer att kosta $39,99 och släpps nu i höst. När vi får se den här i Sverige är inte känt, men vi uppdaterar er så fort vi vet!

Är det här ett alternativ för er läsare inför Battlefield 3, eller fortsätter ni att köra på trotjänaren DualShock 3?

 

Källa: Mad Catz

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *