Nintendo Wii U imponerar med sin grafik…eller?

Nintendo har lovat att deras kommande konsol Wii U kommer att kunna prestera ungefär samma grafik som dagens hd-konsoler (PS3 och 360). Detta försökte man visa genom ett gäng förrenderade videos med vad som såg ut att vara helt okej grafik. Nu erkänner Nintendo dock att man använt sig av videomaterial ifrån PS3 och 360 version av t.ex. Darksiders 2 för kunna ge en idé om hur grafiken blir. Jag har helt övertygad om att Wii U är en enormt dålig idé och den tar det där med dyra handkontroller, ett steg längre än Wii, vilket jag inte trodde var möjligt. Ska bli ett nöje att följa den här konsolens livscykel.

Ni minns säkert att Nintendo Wii redan idag är en enormt dyr historia. Först måste man köpa en konsol sedan är de flesta spel byggda kring möjligheten att spela fyra spelare så en fyra wii-motes måste man ju ha, en fyra nun-chucks måste man också köpa annars fungerar inte de flesta spelen och som att detta inte vore nog så måste dessutom fyra Motion Plus enheter köpas för annars blir precisionen under all kritik och ett flertal spel till blir otillgängliga.
Ja, detta trodde jag var höjden av idioti, men Nintendo var så vänliga och visade att man kunde gå steget längre. Tänk er själva priserna;

  • Konsol 2000-3500
  • Handkontroll 1500-2000
  • Plus random plast tillbehör som krävs för att din Wii U ska se ut som en skeppsratt för annars kan man inte styra kaninernas båt i hamn och då får de inte träffa de fluffiga vännerna i landet gjort av pingisbollar och då klarar du inte spelet som det tog 45minuter att koppla upp sig emot eftersom friends codes är en så innovativ och fantastisk idé.

Så vad är min poäng? Nintendo har tappat greppet totalt. Tack för att ni lyssnade och fortsatt trevlig dag.

Källa: VG247

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *