PS3 exklusivt Star Trek till PSN nästa år

Set phazers to PWNING! Sony matade ut spel efter spel på gårdagens presskonferens, här är ett kommande PS3 exklusivt Star Trek spel som utspelar sig i samma tid som J.J Abrams kommande Star Trek film. Spelet kommer till PlayStation Network och kommer ha stöd för både PlayStation Move och 3D. För alla Move-entutiaster så kommer det komma en specialdesignad phazer-pistol för din Move-kontroll, missa inte det! Hör Jack Tretton prata om allt detta plus en trailer från det kommande spelet här nedanför.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *