Inget Beyond Good and Evil 2 denna generation

Jag fick som jag ville i mångt och mycket denna E3. Varken Sony eller Microsoft började prata ”next-generation” vilket känns väldigt skönt och skänker dagens konsoler iallafall 2-3 år livslängd till utan problem. Men Ubisoft blev den första studion att börja prata om just nästa generation. De meddelar att Beyond Good and Evil 2 inte kommer att presenteras denna generation för man prioriterar Rayman istället!!! De är nog ensamma om att förstå logiken bakom detta…

Man ska dessutom inte tolka in för mycket i detta uttalande, hade detta varit ett spel faktiskt var under utveckling så hade detta kunnat innebära att ”nästa generation” börjar redan nästa år, i detta fall handlar det bara om att man inte börjat eller inte alls är nöjda med det man gjort så långt.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *