Summering av Konami’s presskonferens

Till mångas förvåning så var hela presskonferensen förinspelad och den fanns nästan direkt att se på Gametrailers.com. Live-streamen gick inte som väntat däremot då Konami’s sida krashade. Ni kan läsa om vilka spel som har blivit utannonserade här nedan!


OBS! Allt nämnt nedan är endast relaterat till PlayStation 3 och *NGP (PlayStation Vita)

 

  • Metal Gear Solid HD Collection (2, 3 och Peace Walker)
  • Zone Of The Enders HD Collection
  • Silent Hill Collection (SH2, SH3)
  • Silent Hill : Book Of Memories (Till NGP)
  • Contra
  • Pro Evolution Soccer 2012

Utöver dessa utannonseringar så var det nya trailers för NeverDead och Silent Hill : Downpour, Hideo Kojima berättade att han jobbar på en ny grafikmotor Fox Engine och slutligen ett nytt filsparsystem för PS3 och PSP som kallas ”Transfarring” som ger dig möjligheten att ta din sparfil från MGS : Peace Walker på PS3 och överföra den till din PSP/NGP och vice versa. Detta system kommer även i framtiden att fungera med PS3 mot NGP och tillbaka. Här följer videon av ”presskonferensen” :

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *