Wheelman rullar in

wheelman
Alla ni som gillar Fast and Furious har säkert inte missat att Wheelman är på kommande till PS3. Det är Midway och Ubisoft som står bakom denna adrenalinpumpande racer. Här är det Vin Diesel som tar sig till Barcelona för att reda upp stadens kriminella undre värld. Inte helt olikt Fast and Furious så har Vin här begåvats med grymma driving skills som han uttnyttjar för att här för polisens räkning köra ikapp och demolera bad guys.

Spelet finns redan nu uppe som demo, för er som inte hunnit är det bara ladda ner och testa. Och visst ser det ut som att detta kan bli en adrenalinfylld och explosiv upplevelse. Releasen på detta spel ligger den 27:de denna månad.

Om du redan nu är sugen på att köpa Wheelman kan du spara lite pengar genom att beställa det från play.com. Här blir priset 45,49€ inklusive frakt. (länk)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *