Detta är Call Of Duty : Elite

Det var bara en tidsfråga innan en slags betaltjänst skulle komma till den multimiljon populära spelserien Call Of Duty, frågan var bara hur mycket den skulle separera spelarbasen och vad premietjänsten skulle ge spelarna och till vilket pris. Call Of Duty ”Elite” är alltså en betaltjänst för Call Of Duty : Black Ops, Modern Warfare 3och framtida spel i serien. Tjänsten ska ge spelarna fler banor, mer innehåll och mycket mer som inte kommer finnas på skivan. Läs vidare då vi berättar mer om Elite och se även en video som tar dig igenom premietjänsten.

 

Tanken bakom Call Of Duty : Elite är att ge spelaren mer information om vad han eller hon gör i spelet och hur de kan förbättra sina färdigheter. Activision har dock inte visat upp den här delen av Elite, de har istället fokuserat på att slänga ut statistisk information om hur du spelar spelet och vad du är bra på och mindre bra på. Liknande statistik kan du hitta gratis för ett spel som Battlefield : Bad Company 2.

Via hemsidan så kan du gå med i olika grupper, titta på uppladdade videos av spelare, delta i klanturneringar med mera. Du kan även komma åt detta via din iPhone, iPad, iPod eller utvalda Android-telefoner.

Som ovannämnt så är detta en betaltjänst men Activision har inte bestämt vilket pris som kommer bli, men ett pris likt en Netflix-premie på $7,99/per månad kan bli fallet.

 

Vad tror ni läsare, är detta något ni kommer lägga en prenumeration på eller fortsätter ni att spela COD som vanligt? Video nedan!

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *