Nytt officiellt headset till PS3

Det första officiella headsettet som Sony utannonserade släpptes år 2008 och blev snabbt en favorit bland spelare, men det tog inte länge innan Sony uppdaterade produkten och släppte en ny-version av headsettet förra året (klicka här för bild). Nu är det dags för ett nytt headset, en high-end version med 7.1 surroundsystem som fått det blygsamma namnet ”Official Wireless Stereo Headset” och kommer kosta $99.99.

 

 

Headsettet släpps i USA i september detta året, men något datum för release i Europa har inte nämnts än. De tekniska specifikationerna är att det är ett stereo headset med ett 7.1 surroundsystem med en inbyggd infällbar mikrofon, USB-anslutning, on-screen information för batteristatus, ljudinställningar med mera. Jag kommer definitivt köpa dessa hörlurar så fort de blir tillgängliga för oss här i Sverige, vad tror ni, är detta era nästa headset?

 

Källa : PS Blog

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *