Dragon’s Dogma – nytt rollspelsäventyr från Capcom

Ett rollspelsäventyr med svärd, magi och drakar, satt i en öppen värld – det är vad taglinen lyder och visst får man vibbar av inspiration från andra stortitlar som Dragon Age och Shadow Of The Colossus. Vad är det man säger, avund är den sannaste form av smicker?

Spelet har varit under utveckling i 3 år och har två av de största inom Capcom-familjen som jobbar med spelet : Hideaki Itsuno (Devil May Cry 3 och 4) och Hiroyuki Kabayashi (Resident Evil, Devil May Cry 4). Hideaki berättar i en intervju med den europeiska PlayStation bloggen att han blev väldigt tagen av ”Sagan Om Ringen” när han var yngre och att det har på sätt och vis influerat honom i skapandet av Dragon’s Dogma.

Spelet har release tidigt nästa år och kommer att erbjuda runt 30 timmar av gameplay, en unik multiplayer-del och om man får lägga in en önskan till Capcom : vad sägs om co-op? Dragon’s Dogma ser onekligen spännande ut, klicka här för att läsa hela intervjun från PS bloggen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *