Avalance Studios nya spel Renegade Ops

 

Den svenska Stockholms baserade studion bakom Just Cause-spelserien har i ett pressmeddelande tillsammans med Sega berättat om sitt nuvarande projekt ”Renegade Ops”. Spelet är inte alltför olikt Just Cause då du har som mål att avsätta en terroristledare/diktator och en tillgång till en uppsjö av olika typer av fordon och vapen. Det kommer finnas ett stort fokus på multiplayer och co-op i spelet och du kan spela tillsammans med vänner online eller i soffan alá splitscreen. Spelet har också en singleplayer-del, men något om co-op till just den delen av spelet framkom inte tydligt.


Avalanche, i en exklusiv intervju med Eurogamers sa att de har inspirerats en hel del av spelet Shadow Complex och att det har influerat Renogade Ops –

A lot of inspiration came from looking at Shadow Complex and what they did to the Super Metroid mechanics, we wanted to do something similar, using old school mechanics created with the looks of today.

 

Renegade Ops kommer att ha en release till hösten och kommer vara nedladdningsbart till alla de stora plattformerna.

 

Källa.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *