Killzone 3, världens just nu bäst säljande spel

Medans Chris sitter och rundar av sina ord i Killzone 3 recensionen passar jag på att meddela alla fans av serien att Killzone 3 inte bara tagit första platsen i Sverige (en region som annars har god smak) utan enligt VGChartz siffror är Killzone 3 just nu världens bäst säljande spel, alla plattformar inräknade. Inte alls dåligt för en PS3 Exklusiv titel! Snyggt jobbat Guerilla Games! Återvänd gärna under morgondagen för att kolla in Chris recension, för er som redan har spelet, in med er i matchen!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *