Kevin Butler visar hur man fördriver tiden på jobbet

Nu var det ett tag sedan vi såg något av vår kära VP of awsome Kevin Butler här på PS3Sverige, som vanligt är han fantastisk och får mig att skratta högt. I två reklamfilmer för Playstation Move och Killzone 3 nedan visar han oss hur vi kommer undan med att spela tvspel på jobbet. Surt för mig att jag inte kan lura min chef hur gärna jag än vill, jag är ju min egen chef så jag lär märka om det dyker upp en faktura på en ny tv och en PS3:a. Går detta att lösa med någon slags minnesförlust?


Kevin Butler på Twitter

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *