Gratulerar! PS3Sverige.se fyller två år!


Då var det alltså så dags kära vänner! Idag torsdagen den 10:e februari 2011 är det exakt två år sedan PS3Sverige.se slog upp portarna för första gången. Sedan dess har vi växt något enormt och är idag fem stycken som jobbar med sidan och siktar på att bli ännu fler. Jag vill passa på att tacka Pan Vision, Nordisk Film, EA Sverige och Activision för deras stöd och sist men absolut inte minst måste jag tacka er läsare. Så vad är nu planen med sidan framöver? Jo vi kommer att fortsätta ge er reklamfri nyhetsrapportering och recensioner. Dagen till ära har jag även kastat in lite ny design? Vad tycks?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *