PS3Sverige: Vad händer imorgon?

Kära läsare, det är idag den 9:e och oundvikligt betyder detta att imorgon är den 10:e. Detta innebär att från och med imorgon fyller vi hela 2 år! Det är enormt roligt för mig att se hur mycket bloggen har växt sedan jag och Daniel startade den 2009 och det är riktigt kul att se att både branschen och ni läsare tycker det är värt att lägga ner energi på oss. Så vad innebär det att lägga ännu ett år bakom sig? Jo det får vi se imorgon… Med detta sagt så kommer sidan att gå ner klockan 20 ikväll och inte vara uppe igen förens imorgon bitti

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *