Black Ops First Strike får trailer

Nu när det verkar som att Treyarch fixat en hel del av problemen som Call of Duty: Black Ops lidit av sedan releasen kan vi börja glädja oss åt att nya kartor är på ingång. Vi gick i förra veckan igenom dem men nu har Treyarch presenterat en liten videogenomgång ackompanjerad av ”Give me Shelter”. Så har ni några minuter över så här på morgonkvisten, spendera dem här!

Petra på Activision Sverige har lovat att utmana oss/mig på PS3Sverige i en match, så vad vore bättre än att ta ett lir på de nya kartorna, vem vet, det kanske kommer finnas möjlighet för er att vinna någonting om ni kan gissa den matchens bästa spelare. Mer om det senare då Xbox Live har förtur på kartorna och de når PSN först i början av mars.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *