Ta en titt på multiplayern i Crysis 2

Crytek gör som ni vet bejublad entré på konsol nu under 2011 och det börjar bli dags att kolla in lite rörliga bilder ifrån deras otroligt snygga shooter. I samband med att 360-ägarna fått ett exklusivt demo att leka med så har det börjar trilla in diverse videos som visar upp vad multiplayern bjuder på, förutom riktigt trevlig grafik. Kolla in videon här nedanför och avgör själva om Guerilla Games och Naughty Dog måste vara oroliga.

Spelet ser ju riktigt bra ut, även om det verkar lite stelt just nu, men det är ju beta-material vi får se så man ska nog inte anta för mycket. Krafterna som nanodräkten erbjuder ser ut att vara tillgängliga även i multiplayer vilket låter otroligt spännande, kolla in den här videon för en förklaring av sånt.

Här kommer en video till, bara för att fira in tisdagen och att måndagen äntligen lämnat oss. Den 25:e mars är det dags att sadla upp i nanodräkten och skydda New York efter förmåga.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *