Ryktet säger… Silent Hill 1?

silenthill_1

Ett par rykten angående ett nytt Silent Hill spel har florerar flittigt över das internet på senaste. Även om ryktena avviker lite grann ifrån vandra så talar en del stämmor för en PSN-titel. Nu börjar ryktet dessutom likna fakta tack vare, BBFC (British Board of Film Classification, som är ansvariga för att sätta åldersgränser på film och spel i England).
BBFC har satt åldersgränsen på ett spel ifrån Climax (som gjorde Silent Hill Origins till PSP). Det som är intressant med detta är att de beskriver scener som t.ex. ”Cybils Death”, vilket direkt för tankarna till en nyversion av det mästerliga Silent Hill 1 ifrån Playstation-tiden. Personligen blir jag både glad och lite rädd… Silent Hill är ju alltid Silent Hill, men Origins var inte sådär tokläskigt som man vill ha sina Silent Hill-spel och frågan är vad de kan återskapa känslan ifrån originalet.

Men som jag brukar säga, den som lever får se.

Källa: www.bbfc.co.uk

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *