Final Fantasy XIII-2 utannonserat

Då var det dags igen. Sist SquareEnix släppte ett Final Fantasy-spel som möte hård kritik så försökte man laga detta genom att gör något man annars inte gör, en uppföljare. Final Fantasy X är fortfarande seriens absolut sämsta spel och även om X-2 rättade till många fel så var det långt ifrån ett spel i den klass vi lärt oss att förvänta oss av SquareEnix. Nu gör man alltså ett försök till och denna gång är det XIII-2 som utannonserats och förväntas nå Sverige nästa vinter. Vad innebär detta? Kolla in trailern nedan.

Jag vill börja med att varna er som inte spelat klart Final Fantasy XIII ännu att trailern för XIII-2 faktiskt avslöjar en del så undviken den första minuten och hoppa direkt till riddaren med de stjärtlösa byxorna, runt 0:50 in i filmen. Det verkar som spelet bygger vidare på befintliga karaktärer men anar vi ett litet hopp i tid och rum? Vi hoppas att tiden utvisar om vi ska skratta eller gråta av denna nyhet.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *